Nieuwe boeken

Binnenkort verschijnt het tweede deel van Alexandra’s avonturen, maar de pen (toetsenbord) staat ook niet stil om andere boeken te schrijven.
De faction XVII is af en wacht geduldig onder een groeiende laag stof op een uitgever. Ook mijn bovennatuurlijke thriller (met behoorlijk wat Gothic invloeden) is bijna klaar.
De titel van dit verhaal vol vampiers is ‘Duivelsgraf’ en speelt zich deels in de moderne tijd af en deels in het verleden.
Nicolaaskerk-1911
Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en sommige geheimzinnige zaken die in het boek beschreven staan, zijn zelfs op foto vastgelegd. Zo zijn er vlak na de brand van 1911 foto’s genomen van de Gotische Hervormde Kerk van IJsselstein. Op deze foto’s zijn de plaatselijke notabelen te zien die de schade van de brand bekijken.
Maar achter dit groepje mannen is een heel geheimzinnig figuur te zien. Hij is opvallend langer dan de personen voor hem en draagt als enige geen hoed. Wie goed kijkt ziet op zijn hoofd wel wat anders. De foto is niet scherp genoeg, maar anders zou beter te zien zijn of hij hoorntjes heeft of niet…
Behalve dit horrorverhaal en het spannende XVII heb ik ook een detective af (de eerste Nederlandse klimaatthriller) en uiteraard gaat Alexandra nog avonturen beleven!

Dit artikel is geplaatst in fantasy, horror, schrijven, thriller en getagged , , , , . Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*