Alexandra Quirtesse

Alexandra Quirtesse in de Virkenmereg
Alexandra Quirtesse in de Virkenmereg

Alexandra Quirtesse is een meisje van ongeveer dertien jaar oud. Tijdens de zomervakantie logeert ze bij haar opa in een huisje aan de rand van het bos. Haar opa is eigenlijk een beetje vreemd, maar al snel blijkt dat er meer eigenaardigs aan de hand is.

Wat is dat voor beest dat over het bospad liep? Wat zijn dat voor geluiden die de mensen ’s avonds laat in het bos horen?

Voordat ze het weet belandt Alexandra tegen wil en dank in een spannend avontuur ver van huis en moet ze de weg terug zien te vinden. Ze ontmoet vreemde wezens en gevaarlijke vijanden maar gelukkig maakt ze ook veel nieuwe vrienden die haar helpen.

Wil je meer weten van Alexandra’s avonturen? Begin december 2011 verscheen het eerste deel van haar avonturen: Alexandra Quirtesse in de Virkenmereg, een boek dat jong en oud tot de laatste bladzijde in spanning houdt.

Over de wereld waarin Alexandra terecht komt valt heel veel te vertellen, zo veel dat er zelfs een wiki van is. Let op als je het boek nog niet gelezen hebt, want de wiki kan spoilers bevatten.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.