Gastenboek

Ik ben erg benieuwd wat je van het boek vond en vind het dan ook erg leuk als je hieronder het gastenboek tekent en laat weten wat je van het boek vond.

19 Responses to Gastenboek

 1. AnneMeike zegt:

  Ik maak een boekverslag over Alexandra Quirtesse maar ik nergens informatie over de schrijver vinden. Waar kan ik een biografie ofzo vinden?

  • Erik zegt:

   AnneMeike,

   Je berichtje was in een spamfilter gevangen, dus vandaar dat ik het nu pas lees.
   Schrijf maar op wat je wilt weten, dan mail ik het je wel.
   Succes met je boekverslag (ik ben er benieuwd naar)!

 2. jacintha zegt:

  Hallo Erik,
  Erg jammer dat de delen 3-4 en 5 en… niet gewoon op de plank van de boekenwinkel liggen.
  Ik ben 37 jaar en wat een verhaal joh !
  Ik ben benieuwd wiens zoon Fu’ ozogog is en hoe het hem in de toekomst zal vergaan en hoe de vriendengroep in hun latere leven de clans samen kunnen bundelen. Ik hoop dat opa niet nog al te veel jaren in zijn eentje in de stoel voor het raam naar buiten tuurt en dat ook Suzan met partner leven kan. 😀
  Veel plezier met schrijven en bedankt voor dit mooie verhaal!
  Jacintha

  • Erik zegt:

   Jacintha,
   Wat een leuk bericht van je. Ja, ik vind het ook jammer dat ze (nog) niet gewoon op de plank liggen.
   Ik zie dat je veel vragen hebt over hoe het verder gaat. Ik zal hier niets verklappen, maar voordat je vragen beantwoord zullen worden gaat er nog heel wat gebeuren in deel 3 en 4.

   Bedankt voor je reactie.

   Erik

 3. marloes zegt:

  hallo Erik,

  ik ben marloes en ik zit op het vwo
  en ik maak een boekerslag van alexandra quirtesse en nou
  moet ik een korte biografie van de schrijver hebben maar die kan ik
  nergens vinden heeft u voor mij een korte biografie over uzelf?

  met vriendelijke groeten marloes vilijn

 4. marloes zegt:

  Hallo erik

  Ik ben een groot fan van
  Je boek alexandra quirtesse en ik
  Vraag me af of deel 2 al te koop is

  Met vriendelijke groet
  Marloes

 5. Marlijn zegt:

  hooi,
  dit bericht is misschien een beetje vreemd, maar op elke site staat dat Alexandra Quirtesse in de Virkenmereg je heel erg in spanning houd, maar bij mij is dat helemaal niet. ik denk dat dat komt doordat ik Warrior Cats heb gelezen en ik echt alle spanning in mijn leesleven al heb gehad, maar als dat niet zo was geweest dan had ik dit zeker een fantastisch boek gevonden, omdat er eigelijk alles in voorkomt aan fantasie waar ik van hou!!!! <3

  Groetjes Marlijn (13 jaar)

 6. ilse zegt:

  Hai Erik,
  ik vond Alexandra Quirtesse in de Virkenmereg echt een geweldig boek en ik heb het in twee dagen uitgelezen omdat ik het niet weg kon leggen. Het was alsmaar nog even doorlezen, nog heel even dan, oke nog één bladzijde en nu moet ik echt stoppen. Mijn ouders werden er echt gek van en ik kijk heel erg uit naar deel 2 en 3 en hoop dat de delen snel komen! Ik wel namelijk echt heel graag weten hoe het verder gaat met Alexandra en wat er nou gebeurd is met haar oma en of ze haar vader nog gaat zien enz. enz. enz.
  Groetjes Ilse een grootte fan van uw boeken!

  • Erik zegt:

   Leuk te horen Ilse.
   Ik hoop ook dat deel 2 snel komt. Hij is al af, maar moet nog eventjes wachten op een uitgever. Deel 3 komt er ook hoor en ik ben zelfs al druk bezig met het vierde deel.

 7. Quantore zegt:

  Ik heb dit boek aan mij dochter voorgelezen, en het verhaal heeft haar weken lang bezig gehouden. Succes met het schrijven, we zien je nieuwe boeken graag verschijnen.

 8. Ik heb het boek gekregen van mijn moeder. In het begin vond ik het boek een beetje moeilijk (ik ben 10 jaar), maar ik vond het gelijk erg spannend dus ik wou graag verder lezen. Ik vind de verschillende gevoelens in het boek erg leuk (boos, verdrietig en blij).
  Voor kinderen die veel lezen en van fantasieverhalen houden is dit een aanrader. Ik lees graag de boeken van Geronimo Stilton maar dit boek is net even een stapje verder. Een boek van Geronimo lees ik in 1 dag uit, maar hier had ik langer plezier van. Binnenkort moet ik mijn eerste boekbespreking op school doen en dat ga ik over Alexandra Quirtesse In de Virkenmereg doen. Ben benieuwd wat mijn klasgenootjes er van vinden. Ik kan niet wachten op deel 2!

  Groetjes, Marith Vodegel

 9. Bas Geerdink zegt:

  Leuk, ik ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren in deel 2! Terug naar Quir?!

 10. Natascha zegt:

  Hai Erik ,

  Heb het boek met plezier gelezen …..en werd helemaal getransporteerd naar een andere wereld.. een mix tussen Alice in Wonderland en Lord of the rings.. mn favoriete karakter is natuurlijk Zambroe !!
  … ben benieuwd naar het vervolg….

  groetjes natas

 11. Alex Hendriks zegt:

  Hallo Erik

  In de laatste week van de vakantie heb ik het boek cadeau gekregen van een leerling.
  Ik heb het boek mee op vakantie genomen en heb er heel wat heerlijke uurtjes mee beleefd…een prachtig, spannend en verrassend boek, het is een boek dat je niet graag aan de kant legt…..nog even lezen hoe het verder gaat…..kortom; zeer boeiend!
  Ik zal het boek zeer zeker promoten in de bovenbouw van onze school. We ontvangen ook ieder jaar een schrijver op school, het zou eventueel onderdeel kunnen zijn van een stuk promotie…..kinderen vinden het prachtig als een schrijver de school bezoekt!
  Tot slot…..ik kijk uit naar deel 2 en 3!

  Met vriendelijke groeten, Alex Hendriks
  Basisschool De Meulehook
  Geleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*