Boeken, meer boeken

Tot mijn schrik zag ik dat mijn laatste berichten hier al van heel lang geleden zijn. Dat ik hier niets schrijf betekent niet dat er verder niet geschreven wordt. Het vierde deel van de Alexandra Quirtesse reeks is al een tijdje geleden verschenen en de volgende delen staan ook in de startblokken om te verschijnen.

Maar er zijn meer boeken, op dit moment schrijf ik aan een steampunk-verhaal. Het speelt zich af in een fictieve wereld vol stoommachines, rookwolken en dampende en dreunende mechanische apparaten. Maar dat is niet meer dan een geweldige achtergrond en decor waarin het verhaal met bovennatuurlijke elementen zich afspeelt. Proeflezers zijn enthousiast over de eerste hoofdstukken, dus hopelijk verschijnt dit boek over niet al te lange tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*