Eindelijk weer nieuws over Alexandra Quirtesse

Lang – veel te lang – heb ik hier niets meer geschreven.
Gelukkig heb ik intussen niet stilgezeten en kan ik bekend maken dat deel 3 er echt komt!
Momenteel wordt er druk aan gewerkt om elke letter en elke zin een allerlaatste keer te controleren en dan gaat het manuscript naar mijn uitgever.
Het zal dan nog een tijdje duren voor het helemaal af is, want er moet dan nog hard gewerkt worden om het gereed te maken: weer controleren, een omslag ontwerpen, de layout keurig netjes maken enz. enz.
Maar ik ben blij dat deel drie dan eindelijk door iedereen gelezen kan worden. En reken maar dat je daarna deel vier ook wilt lezen!
Hoe het derde deel gaat heten houd ik nog even geheim en hoewel het nog ver weg is, weet ik al dat de boekpresentatie weer zal plaatsvinden bij Boekhandel Logica in IJsselstein. Ook de boekhandelaar is blij, want hij krijgt regelmatig vragen wanneer het volgende deel uit komt.
Zelf heb ik een aantal favoriete personages die in deel drie terugkeren, maar je zult ook een paar nieuwe personages leren kennen.
Welke personages hopen jullie dat ze terugkeren? Laat het weten in een reactie hieronder, want het is altijd leuk om iets te horen van lezers, zoals Megan hieronder, die wel een heel groot fan is!

Megan is ook een groot fan van Alexandra Quirtesse
Megan is ook een groot fan van Alexandra Quirtesse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*