Alexandra Quirtesse en de Poort van Twaalf

Weer een update voor de fans: De titel van het tweede deel van Alexandra’s avonturen is bekend: ‘Alexandra Quirtesse en de Poort van Twaalf’ Ook de omslag is bekend en kan je hier zien.
Het duurt nog maar een paar weken en dan is het in elke boekhandel te koop of te bestellen. Bij Uitgeverij Buitenzorg is er hard gewerkt om er weer een mooi boek van te maken.Cover boek
Op zaterdag 17 mei is de presentatie van het boek bij boekhandel Logica in IJsselstein. Het begint om 2 uur en duurt tot 4 uur. Iedereen is welkom.
Wil je het boek als eerste in bezit hebben, het ISBN is 9789491670046 Hiermee is het bij elke boekhandel alvast te bestellen. Leuker is natuurlijk als je op 17 mei langs komt en met een gesigneerd exemplaar naar huis gaat.

In deel 2 zal Alexandra weer terug gaan naar die andere, vreemde wereld. Maar hoe zal het daar zijn en zou ze haar vrienden weer zien?
Ik ben nu al benieuwd naar de reacties, dus als je deel 1 of straks deel 2 gelezen hebt, laat een berichtje achter op het gastenboek. Wil je praten over de boeken? Gebruik #AQVM voor deel 1 en #AQP12 voor het tweede deel.

‘Nee, dat bedoel ik niet!’ reageerde opa geïrriteerd. ‘Hoe gaat het
met je, wat is er gebeurd, je weet wel, afgelopen zomer. Je moet me alles vertellen! Maar zeg niets tegen je moeder,’ drong hij aan. ‘Niets!’
Alexandra’s adem stokte, maar opa leek het niet te merken.
‘Ik weet er van. Ik weet alles!’ zei hij hees. ‘Maar wat heb jij gezien? Waar ben je geweest?’

Alexandra Quirtesse en de Poort van Twaalf

Eén antwoord op “Alexandra Quirtesse en de Poort van Twaalf”

  1. Dat kleine stukje maakt me zó nieuwsgierig!! Kan niet wachten om te gaan lezen! Eerst deel 1 nogmaals lezen, het leest zo lekker weg en dan weet ik zeker dat deel 2 er vlot achteraan gaat. Wordt weer heerlijk wegdromen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*