Iedereen is enthousiast over het tweede deel

Ik heb veel leuke reacties gekregen op het tweede deel van Alexandra Quirtesse: ‘De Poort van Twaalf’
Iedereen die het gelezen heeft vindt het spannend en wacht met spanning op het volgende deel.
Na een paar technische probleempjes bij bol.com is het boek nu wel in de juiste leeftijdscategorie ingedeeld, maar het gevolg is wel dat de recensies daarbij verdwenen zijn. Dat is dan wel heel erg jammer voor mij. Als je dus zin en tijd hebt doe je mij – en Alexandra – veel plezier door een recensie te schrijven op bol.com

Dit artikel is geplaatst in Alexandra Quirtesse, fantasy en getagged , , . Bookmark hier de permalink.

2 Responses to Iedereen is enthousiast over het tweede deel

  1. Babette Mastebroek zegt:

    Super goed boek! Deel een en deel twee. Ik wacht met hoop op het volgende deel en ik hoop dat hij in 2016 nog komt. Maar niet te veel haasten hoor ?! Er komen in de boeken altijd di gen die je niet verwacht en ik hou daarvan. Ga zo door Erik Melisie!

  2. De bibliotheek IJsselstein zou graag met u in contact komen. Zou u mij willen mailen? Vr. gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*