Vierde deel bijna klaar

Het is eventjes stil geweest, op deze site en met de boeken. Helaas heeft door onvoorziene omstandigheden de geplande uitgave van deel 4 niet vlak na deel 3 plaats kunnen vinden.

Het goede nieuws is dat deel 4 nu echt bijna verschijnt. Het zal niet lang meer duren voor deel 4 in de winkels, bol.com enz. te vinden zal zijn. Zelf vind ik het een van de spannendste delen in de reeks. Maar: nog even geduld.

Nieuw deel van Alexandra Quirtesse verschijnt eind april

Eind april zal het volgende deel van Alexandra Quirtesse uitkomen. Het wordt een heel spannend boek, waarin Alexandra veel nieuwe mensen en wezens leert kennen.

Op dit moment werkt de uitgever hard aan het maken van een mooie omslag en worden de  laatste puntjes op de i gezet. Ik heb al een voorproefje gezien van de omslag en die gaat echt heel erg mooi worden. Ik kan bijna niet wachten tot het boek er is.

De presentatie zal weer in boekhandel Logica in IJsselstein zijn. De precieze datum is nog niet bekend, maar het zal ergens aan het einde van april zijn.

De titel van het boek is ook al bekend: Alexandra Quirtesse En de Groot Bargaat:  Deel 1. En ja, dat betekent dat er ook een deel 2 komt en die zal deze zomer al verschijnen, ongeveer in juni zal dus deel 4 van Alexandra Quirtesse verschijnen! Voor mij en vooral voor alle fans dus heel goed nieuws. Dat wordt dus lekker lezen deze zomervakantie.

Wie de Groot Bargaat is of zijn zal ik hier niet onthullen, maar ik kan wel zeggen dat een van mijn persoonlijke favoriete personen uit het eerste deel weer terug komt. En reken maar dat hij voor onrust gaat zorgen!

Deel 3 naar de uitgever

Zoals lang geleden al aangekondigd, is deel 3 helemaal gecontroleerd door de proeflezers. de laatste correcties en verbeteringen zijn doorgevoerd en nu ligt het manuscript bij de uitgever. Voor mij als schrijver een heel spannend moment.
Omdat dit avontuur van Alexandra eigenlijk een enorm dik boek zou worden, is dit avontuur in twee delen gesplitst. Om de lezers niet te lang te laten wachten is deel 4 ook al gereed en gaat het naar de proeflezers.

Woordenteller deel 4
Woordenteller deel 4